مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال
سرخط خبرها

دستیار خارجی یحیی گل‌محمدی کجا است؟ | دو هفته از تمرینات پرسپولیس گذشت

  • کد خبر: ۱۱۷۵۶۷
  • ۲۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
دستیار خارجی یحیی گل‌محمدی کجا است؟ | دو هفته از تمرینات پرسپولیس گذشت
درحالی که بیش از دو هفته از شروع تمرینات پرسپولیس گذشته، اما هنوز خبری از انتخاب دستیار خارجی مد نظر سرمربی پرسپولیس نیست و کادرفنی این تیم تکمیل نشده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پرسپولیس در شرایطی با مشکلات بزرگی همچون عدم جذب مهاجم نوک، برگزاری اردوی خارجی و البته عدم پرداخت مطالبات بازیکنان و مربیانش روبه‌رو است که یک مشکل بزرگتر دیگر هم شرایط فنی تیم در فصل آینده را تهدید می‌کند.
بعد از جدایی حمید مطهری قابل پیش‌بینی بود که یحیی گل‌محمدی برای انتخاب و به خدمت در آوردن یک مربی جدید به‌عنوان دستیار اول کار سختی داشته باشد، اما پروژه انتخاب مربی طراح تمرین و تئوریسین در امر فنی هم مثل انتخاب مهاجم خارجی تبدیل به یک امر فرسایشی و خسته‌کننده شده است.
از سه هفته قبل مدام خبر می‌آید که یحیی امروز یا فردا دستیار خارجی‌اش را معرفی می‌کند. چند روز قبل یک گزینه اسپانیایی را به‌عنوان گزینه نهایی او مطرح کردند که اولاً معلوم شد او مربی بدنساز بوده و دوماً باشگاه با او به توافق نرسیده است. بعد گفتند یک مربی رزومه‌دار پرتغالی گزینه نهایی یحیی است و باشگاه در حال انجام مقدمات قرارداد اوست، اما باز هم خبری از این مربی نشد.
پروژه انتخاب دستیار اول یحیی در حالی طولانی شده که ۱۸ روز از شروع تمرینات پرسپولیس می‌گذرد و با توجه به اینکه فصل تازه لیگ برتر حدود ۴ هفته دیگر شروع می‌شود حتی اگر تصور کنیم در حالتی خوشبینانه این مربی خارجی تا آخر این هفته به پرسپولیس بپیوندد باز هم او نیمی از زمان تمرینات پیش فصل را از دست داده. این یعنی که پرسپولیس در زمان تیم‌سازی بدون طراح تیم بوده و دستیار اول هیچ دخالتی در بسته شدن تیم و طراحی یک فلسفه فنی و تاکتیکی نداشته و در واقع هر مربی بیاید باید با ایده‌های یحیی همسو شود و شاید خبری از خلاقیت و ایده‌های جدیدی از سوی او نباشد چرا که فرصتی برای اعمال نقشه‌های این مربی وجود نخواهد داشت!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->